Repülőtéri minibusz transzfer

Azt vettük észre, hogy egyre nagyobb igény van a repülőtéri transzfer szolgáltatásunk iránt, hiszen jóval költséghatékonyabb és biztonságosabb megoldást kínál az utazók számára, mintha személygépkocsival mennének ki a repülőtérre. Mert az autót vagy ott kell hagyni, és fizetni a parkolódíjat, vagy valakinek haza is kell hoznia. Macerás igaz?

repülőtéri minibusz transzferVelünk egyszerű lesz a dolga! Ön megadja a címet, ahol felvesszük Önt és családját, vagy barátait és mi elszállítjuk Önt a repülőtér megfelelő termináljához. Ha előre lefixálja velünk hazaérkezése időpontját, és kéri a retúr repülőtéri transzferünket, akkor mi várjuk Önt, amikor megérkezik a gépe, és az Ön által megadott címre fuvarozzuk. Kérjen árajánlatot emailben, vagy telefonon repülőtéri transzferre. Személyszállítás Liszt Ferenc Repülőtér (Ferihegy) felé és repülőtértől az Ön otthonáig repülőtéri minibusszal.

Nekünk fontos az Ön kényelme, ezért a 19 személyes Mercedes Sprinter repülőtéri minibuszainkban kényelmesen elfér Ön és családja vagy baráti társasága a csomagokkal együtt is.

Kérjen ajánlatot az űrlap segítségével!Annak a járatnak a száma, amihez a transzferrel visszük a csoportot!
Annak a járatnak a száma, amihez a transzferrel megyünk a csoportért!


Cím:
Budapest XXI. ker Csepel

Pintye Sándor:
06-30-913-79-81

E-mail:
sanyi@abuszos.hu